Toen ik aan mijn baantje begon had ik nooit durven dromen dat ik er ooit nog eens mee op tentoonstellingen zou staan. Het was gewoon een leuk hobbyproject voor thuis. Maar het liep anders....

Intermodellbau 2016 te Dortmund

 Dat de baan uiteindelijk toch op diverse tentoonstellingen te zien is geweest, is mede te danken aan de toenmalige voorzitter van de MSM, de modelspoorvereniging waar ik lid van ben. Hij heeft de baan een keer gezien en vroeg of ik ermee op onze tentoonstelling wilde komen. De baan was toe nog niet eens af!

NMF jubileumtentoonstelling 2013

Na de tentoonstelling in Roermond werden we uitgenodigd voor de jubileum tentoonstelling van de NMF. Deze tentoonstelling was de eerste waar de baan helemaal af was. 

Najaars-Stoomdag in Boekelo 2014

In Boekelo was de eerste keer dat we een koof met verlichting boven de baan hadden. Deze is hierna nog verder geperfectioneerd en op de Nederlandse Modelspoordagen in Rijswijk was hij af. We kunnen de baan nu zowel met als zonder koof opzetten.

Nederlandse Modelspoordagen 2015 in Rijswijk

We zijn al naar verschillende tentoonstellingen geweest en dat waren stuk voor stuk fantastische en positieve belevenissen!!